Külföldi autószállitás:  Első és legfontosabb eldönteni: autómentésről, vagy autószállitásról beszélünk.

Külföldi autómentésnél tudnunk kell a gépjármű súlyát, mi is történt a járművel. Hány személyt kellene elhozni.

Azonnali indulás is elképzelhető, ezek információk tudatában.

Külföldi szállitás, már más kategória, ez nem “mentés” itt nagyjából ráérnek az információk.

Professzionális autómentés, a legolcsóbb visszfuvarok, bárhol Európában. Szakértő kollégákkal és modern gépekkel sietünk segítségére.  Helyszíntől függetlenül a nap legnagyobb részében (08 és 20 óra között) vagyunk nyitva.

 Budapesti autómentés: minden megkezdett óra dija 15.000.-20.000.- (netto)

Budapesten darus autó kirendelése, 30.000.- ft.- (1 fel 1 lerakás) + km dij

A belföldi és a nemzetközi autómentés áraink az alábbiak szerint alakulnak:


  • 1 darab személygépkocsi 180-200- Ft/km (súlyfüggő)
  • Általában gyorsreagálású) oda-vissza számolva
  • 2 darab személygépkocsi: 200-250-Ft/km (súlyfüggő)
  • Általában gyorsreagálású) oda-vissza számolva
  • 3 darab személygépkocsi: 250-280.- Ft/km (súlyfüggő)
  • Általában gyorsreagálású) oda-vissza számolva.

Egyéb esetekben kérje árajánlatunkat, vagy keressen telefonon! Ha nem sürgős a szállítás, válassza a visszfuvar lehetőséget, ahol autóját jóval kedvezőbb áron tudjuk szállítani.

Ne vesztegesse idejét, mentse velünk autóját!


  • Járműszállítás

  • Autómentés

  • Autómentő

  • Autószállítás

Autómentés

Autómentés gyorsan, megbízhatóan, jó árakon

A legrosszabb persze az, ha olyan helyen ér minket a baj, ahol tényleg nem számíthatunk segítségre ? esetleg nyaralás vagy üzleti út közben, idegen országban, ahol talán még a nyelvet sem beszéljük, nem hogy ismerőseink lennének. Persze belföldön is ugyanolyan kellemetlen a probléma, hiszen a kocsit semmiképpen sem tudjuk zsebre vágni, hogy majd otthon megjavítsuk, ha majd hazastoppoltunk.

Megoldás a professzionális szolgáltatás

Ilyen esetekben óriási segítséget jelent a professzionális autómentés, főleg, ha a segítséggel nem csak az autó, és persze a sofőr elszállítására alkalmas gépjármű érkezik, hanem szakszerű segítség is.

A kontinens egész területén biztonságban érezheti magát, ha tudja, hogy baj esetén műszaki szakértők és a legmodernebb gépjárművek érkeznek a helyszínre, hogy kihúzzák a bajból.
Az autómentés során a lerobbant autót a szakemberek hazaszállítják, így nem kell azt otthagyni az út szélén és később visszamenni érte.

Az autó utasainak hazaszállításában is segítünk

Ha már beütött a baj, akkor nem csak a gépjármű szállításában tudunk segíteni, hanem az Ön (és utasai) hazajutását is megoldjuk. Erre 2 megoldást is tudunk ajánlani:

1.) Utazás az autómentő gépjárműben:

Ritkán van  lehetőség autómentőben utazni, de figyelembe kell venni a vezetési időt és a pihenőidőt is. Nem beszélve arról, hogy sok esetben a sebesség maximuma 80 Km/óra lehet. Nagy kamionban nem tud utas helyet foglalni. Családi hazautaztatása elvileg van lehetőség,  + dij  ellenében.

 

Olcsó autómentés – ez hogy lehetséges

Amennyiben a hagyományos autómentés és autószállítás helyett visszfuvarral hozzuk haza autóját, úgy jóval kedvezőbb költségekkel számolhat. Erről bővebben a Visszfuvar oldalunkon írunk.

A megrendelőnek is sokat számít, ha az autójáért nem kell külön kimennünk. Egyrészt időben is, másrészt nem mindegy, hogy mennyibe is fog kerülni a szállítás. Éppen ezért, nézegesse a folyamatosan frissülő, visszfuvar  oldalunkat is.