Szállítsa autóját, rakományát visszfuvarral!

Miért költene el feleslegesen sok tízezer forintot, égetne el több száz liter üzemanyagot, és főleg miért bízna meg szinte ugyanazzal a munkával két különböző fuvarozót? Erre nyújt megoldást a visszfuvar, amely nem csak költséghatékony, de egyben kényelmes megoldást is nyújt a fuvarozási munkák összehangolására. A leglehetetlenebb autószállítást is megoldjuk, legfeljebb várni kell rá.

A leggyakrabban bejárt országok: Ausztria, Németország, Hollandia, Belgium, Franciaország, Svájc, Olaszország, Horvátország, Anglia, Luxemburg

Visszfuvar aktuális helyek és időpontok
időpontFelrakóLerakóMax súlyDbMegjegyzés
2019.szept.-okt Zurich-Konstanz-Memmingen_Munchen Budapest 1-3 100.e.ft-tól
 2019.szept.oktKölnBudapest 2200 1-9 110.-e.- ft- tól
 2019. szept.okt Holland, Belga Budapest 1500-2300 1-9110.-e.- ft-tól
 2019. szept.okt Francia Párizs,+környék Budapest 1500kg 1 -3 130.-e.- ft
 2019. szept.okt Budapest 1400-1500 1 db 120.-130.-
 2019.szept.okt Hamburg Budapest 1-8 90.-e.- től !

 

Párizs- 120,-Bp.  Köln: 115.- Bp- ig. Munchen-Bp 90-100.-e.- ft.- Svájc-140-170.-

Miért olyan olcsó a visszfuvar?  Jelenleg leginkább autókra szóló ajánlat

 

Mi a teendő, ha oda és vissza is akar szállíttatni valamilyen rakományt? Legyen szó akár hagyományos, zárt kamionban szállítandó árucikkekről, vagy éppen nagy értékű, különleges szállítójárművet és speciális felkészültségű, nagy tapasztalattal rendelkező sofőrt igénylő szállítandó SZEMÉLYGÉPJÁRMŰVEKRŐL, vagy munkagépekről, a legjobb megoldás a visszfuvar. Ennek során a célállomáson a rakományt lerakodják, a helyére pedig azonnal másik kerül. Így a hazatérő járműnek nem kell üresen megtennie az utat, feleslegesen és költségpazarló módon szelnie a kilométereket. Akár több autót is tudunk ilyen módon szállítani!

Visszfuvar

Akciós visszfuvar

Cégünknél minden héten lehetőség kínálkozik arra, hogy autóját a rendes árnál jóval olcsóbban hazaszállíttathassa, ráadásul szolgáltatásunk nem csak belföldön elérhető. Európa területén szervezünk fuvarokat, többek között Belgiumból, Franciaországból és Németországból, Hollandiából, vagy Horvátországból is.

Cégünk kedvezményesen vállalja a meghibásodott, mentésre szoruló gépjárművek hazaszállítását is, ami rendkívül kényelmes és költséghatékony megoldás mind ügyfeleink számára, mind pedig a fuvarozást végző számára.

 

Legyen szó akár gépkocsikról, akár kisebbfajta gépekről, termékek és árucikkek szállításáról, az egész kontinens területén kedvezményesen biztosítjuk ezek eljuttatását a célállomáshoz akciós visszfuvar szolgáltatásunk által. A szállítás történhet gyűjtőfuvar részeként is, ami szintén elősegíti a költséghatékonyságot. Kérje személyre szóló árajánlatunkat most!

Akciós visszfuvarok

Érdeklődjön akciós visszfuvarokról, ahol is a tényleges árnál jóval olcsóbban tudjuk autóját hazaszállítani!

Akciós visszfuvar lehetőségek:

Új szolgáltatás: Autószállítás Anglia-Budapest, vagy Írország-Magyarország  útvonalon, oda- vissza is. Egész Európa területéről bármilyen terméket, gépet, berendezést, zárt kamionban akár gyűjtőfuvarban is elszállítunk!

Hetente visszfuvar lehetőségek rendszeresen München és körzetéből.

A külföldi autószállítás, visszfuvar kapcsán az alábbi útvonalakat és országot rendszeresen járjuk:

  • Hollandia visszfuvar
  • Franciaország autószállitás
  • Németország-visszfuvar
  • Belgium autószállitás
  • Olaszország
  • Horvátország autószállitás autómentés
  • Svájc autószállitás